Image Videó tűnj ki a tömegből

Az utóbbi években a vizuális tartalmak uralják az online felületek reklámvilágát. A Facebook és az Instagram térhódításával a fogyasztók már immunisak az egyszerű, csupán szöveges hirdetésekre, mivel ezekből naponta akár több százat is látnak. Hiába kínálsz minőségi, valóban jó szolgáltatást vagy terméket és hiába költesz havonta reklámok megjelenésére, ha nem tudod megfelelően felkelteni a vevőid figyelmét.

Hogy érjük el a fogyasztókat?

Ahhoz, hogy egy cég elérje a célcsoportját, szükséges vizuális tartalommal is kiegészítenie a hirdetését. A leginkább figyelemfelkeltő hirdetések a videós tartalmak, amelyek általában rövid, 30-60 másodpercben mutatják be a kínált szolgáltatást vagy terméket. Fontos, hogy egy átlagos reklámfogyasztó figyelmét a videó első 5-10 másodpercének kell leginkább megfognia, ellenkező esetben tovább görget és a reklámra fordított költség semmilyen haszonnal nem járt.

Amennyiben egy cég vagy vállalkozás nem konkrét terméket vagy szolgáltatást szeretne bemutatni, hanem egy rövid, bemutatkozó filmet szeretne, akkor kerül képbe az image videó. Ez a műfaj tökéletes arra, hogy megmutassuk egy cég igazi arcát, közelebb vigyük azt a potenciális vásárlókhoz.

Mi ilyen image videók teljes körű kivitelezésével foglalkozunk, ami magában foglalja a kreatív tervezést, szövegírást, kreatív koncepciót, forgatást és utómunkát is. Olyan cégeknek segítünk, akik komolyan gondolják az online piacban rejlő potenciál kiaknázását és szeretnének jóval a konkurenciájuk elé kerülni.

Hogyan készül egy ilyen videó?

A kreatív tervezés jelentős részét képezni szolgáltatásunknak. Felmérjük a cég igényét és a reklámtól várt célját és ezzel összhangban alakítjuk ki a videó tartalmát. Csapatunk számos kreatív szakemberből áll, akik saját szakterületükön kiemelkedően tehetségesek, így biztosítjuk, hogy az általunk előállított tartalom minden igényt kielégít.

Szeretünk olyan cégekkel dolgozni, akik aktívan kívánnak részt venni a kreatív ötletelésben, de olyan megbízástól sem riadunk vissza, ha nekünk kell a teljes tervezést elvégezni.

Kinek ajánljuk?

Amennyiben olyan videós ügynökséget keresel cégednek vagy vállalkozásodnak, amely a mai piaci és fogyasztói igényeket figyelembe veszi és az elérhető legjobb minőséget biztosítja, vedd fel velünk a kapcsolatot!